استفاده از شیوههای نوین در اجرای امربهمعروف و نهیازمنکر
رئیس شورای امربهمعروف و نهیازمنکر اداره تبلیغات اسلامی مشهد گفت: امربهمعروف و نهیازمنکر باید با محتواها و شیوههای نوین انجام شود.
به گزارش روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی:حجتالاسلام والمسلمین مهدی رحمانی،رئیس اداره تبلیغات اسلامی و رئیس شورای امربهمعروف و نهیازمنکر مشهدمقدس، در دوره تربیت مربی امربهمعروف و نهیازمنکر بیان کرد که امربهمعروف و نهیازمنکر باید با محتواها و شیوههای نوین انجام شود. وی اظهار کرد که تبلیغ به معنای رساندن پیام است و امروز باید فراتر از تبلیغ برویم، تبیین کنیم و پیام دین را با روشنگری همراه کنیم.
وی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری افزود: مقام معظم رهبری در روز اربعین مفهوم جهاد تبیین را توضیح دادند و این مأموریت بزرگ، همان ادامه راه حضرت زینب سلاماللهعلیه در روشنگری جامعه است. امروز هرکدام از ما وظیفه داریم که در مسیر جهاد تبیین قدم برداریم، چرا که این حکم جهاد است.
رحمانی با تأکید بر ارتباط میان امربهمعروف و نهیازمنکر با جهاد تبیین تصریح کرد که امربهمعروف و نهیازمنکر باید با محتواها و شیوههای نوین انجام شود.
در ادامه محمد دانیال رضائی خرم، کارشناس آموزش ستاد امربهمعروف و نهیازمنکر خراسان رضوی، بر اهمیت آگاهی از حقوق قانونی در مواجهه با چالشها تأکید کرد. وی ضمن ارائه آموزشهایی در خصوص تنظیم شکایت، نحوه بهرهگیری از ظرفیتهای قانونی در احقاق حق را شرح داد.
وی در ادامه جلسه نمونه روشهای ارتباط با نهادهایی مانند پلیس و شهرداری برای پیگیری موضوعات مرتبط با امربهمعروف و نهیازمنکر را مورد بحثوبررسی قرار داد. رضائی خرم ضمن بازخوانی اصل هشتم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران بیان کرد که امربهمعروف و نهیازمنکر بهحکم عقل، شرع، قانون و اخلاق واجب است و باید بهعنوان یک وظیفه عمومی موردتوجه قرار گیرد.
وی در پایان توضیحاتی پیرامون ادله اثبات دعوا از جمله اقرار، شهادت و سند ارائه و هر یک از این موارد را با ذکر جزئیات تبیین کرد.
این جلسه با حضور مربیان و فعالان عرصه امربهمعروف و نهیازمنکر و با هدف تربیت مربیان متخصص برای اجرای اثرگذار امربهمعروف و نهیازمنکر برگزار شد. این جلسات نقش مهمی در ارتقاء سطح آگاهی و مهارتهای مربیان برای اجرای صحیح و اثرگذار این فریضه الهی ایفا میکنند.